Bioconstrucció - Arquitectura Sana
Idioma:
  • Català
  • Castellano

Bioconstrucció

La biologia de la construcció (bioconstrucció) estudia les relacions integrals de l’ésser humà amb el seu entorn edificat.

 

La bioconstrucció persegueix l’obtenció d’una relació equilibrada entre la natura i l’artifici de construir. Mitjançant el coneixement de les necessitat naturals de l’home, genera hàbitats saludables i dignes, tant per l’home com pel curs de la natura. La bioconstrucció no investiga exclusivament en l’evolució tècnica i el suposat benestar de l’usuari (realitat actual), sinó que analitza tot el procés constructiu des d’un punt de vista holístic, considerant aspectes ecològics, psicològics, socials, materials i energètics.

 

La bioconstrucció apren dels materials i tècniques constructives tradicionals i innova en qualitat i disseny per construir un futur digne i sostenible. Des d’Arquitectura Sana, creiem que les solucions de les noves tecnologies son benvingudes si són útils, saludables i compatibles amb els criteris ecològics. A Arquitectura Sana creiem en l’Arquitectura Sostenible.

 

La bioconstrucció és la via per tornar-li el sentit comú a l’arquitectura.

 

bioconstruccion (1) bioconstruccion (2) bioconstruccion (3)

Es basa en: